pictura pe fata halloween
 

Te-ai pregatit de Halloween?

Anul trecut de Halloween am fost prezenti in timpul zilei la evenimente cu copilasi care s-au pictat in vrajitori, vampiri si scheleti iar seara am fost chemati sa pictam in baruri si cluburi pentru a contura si mai bine spiritul acestei sarbatori. Am fost tare bucurosi sa fim in centrul atentiei si sa ne dam tot ce a fost mai bun din noi. Oamenii ne-au apreciat si au pus o gramada de poze cu picturile pe retelele de socializare.
Pentru ca ziua de Halloween a picat intr-o zi de joi, sarbatoarea s-a prelungit pana duminica drept pentru care am avut destul timp sa multumim pe toata lumea. Daca vineri eram prea ocupati nu era problema pentru ca sambata aveam timp liber. Tot ceea ce speram e ca anul acesta sa fim si mai pregatiti si sa veniti cu noi propuneri mai spectaculoase.
Vineri pe 31 octombrie ne asteapta Halloween-ul dar oare noi suntem pregatiti pentru el? Intr-adevar costumele sunt spectaculoase dar oare daca ai reusi sa te pictezi pe fata cum ti-ai dorit cat de tare ii vei impresiona pe ceilalti?
Aveti mai jos cateva modele de anul trecut si asteptam sa ne provocati cu idei noi.

Daca ti-a placut distribuie...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on StumbleUponShare on Tumblr