balloons-25737_640
 

Iata cateva sfaturi pentru a face urmatoarea zi de nastere un succes imens!

- Lasă un balon la poarta! Această veche tradiție este o modalitate foarte bună de a entuziasma copii chiar înainte de a intra pe ușă. Oaspeții dvs. nu vor avea probleme în a găsi petrecerea.

– Rugati pictorul sa vina putin mai devreme. Astfel va avea timp pentru o pictura mai speciala pentru sarbatorit, care poate intampina apoi invitatii gata “deghizat”.

– O petrecere cu o tema sporeste distracția. Copii iubesc sa alerge prin jungla pictati ca animalul lor preferat. De asemenea, este util pentru acei copii care pur si simplu nu pot decide ce vor pictat.

-Tineti o oglindă mare prin apropiere pentru copii care vor sa-si admire picturile. Un pictor va aduce mereu propria oglindă pentru a le arata picturile, de îndată ce acestea sunt realizate, dar copiii vor dori sa isi revada desenele de mai multe ori. Acest lucru ii va tine ocupati ceva timp!

– Faceti poze! Pozati fiecare copil dupa ce pictura este gata. Faceti si multe poze de grup! Pozele sunt o amintire excelenta pentru copii care vor dori sa vada peste cativa ani ce invitati au avut la petrecere.

– Distrati-va, radeti mult! Lasati dezordinea pentru mai incolo!

Daca ti-a placut distribuie...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on StumbleUponShare on Tumblr