Este pictura pe fata daunatoare?

Auzim intrebarea aceasta din partea parintilor aproape de fiecare data cand se picteaza un copil pentru prima data si este perfect normal pentru ca este foarte bine sa fiti informati cu toate detaliile unei proceduri. Raspunsul este nu daca folositi produsele potrivite. Produsele pe care le folosim prezinta certificat de conformitate, sunt testate dermatologic, nu sunt parfumate si nu contin conservanti chimici, gluten sau compusi organic halogenati. In alta ordine de idei, daca culorile se afla in termen de valabilitate si prezinta certificat de conformitate atunci pielea copilului dumneavoastra este in siguranta.

Singura reactie negativa pe care am intalnit-o de-a lungul timpului a fost lacrimarea. Se intampla copiilor care au o sensibilitate accentuata la ochi si e bine de stiut ca inainte de pictura sa specificati aceasta problema pentru a se evita zona sau zonele sensibile. Daca nu ati stiut si se intampla la prima pictura pe fata ca cel mic sa lacrimeze se inlatura culoarea cu un servetel si isi va reveni.

Acestea fiind spuse aveti libertatea sa va bucurati de picturile pe fata cat doriti cu conditia sa va asigurati ca produsele pe care le folositi sunt in regula. Pentru asta trebuie doar sa intrebati pe cel/cea care desfasoara activitati de face painting sau magazinul de unde achizitionati culorile si la cerere sa va arate certificatul de conformitate.

Party Painting va ureaza petreceri frumoase si lipsite de orice probleme!

Daca ti-a placut distribuie...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on StumbleUponShare on Tumblr